Enquête opleidingsbehoeften verenigingsprofessionals

11 sep 2019

Maatschappelijke veranderingen komen vaak samen in een vereniging. Dat maakt het werken in en voor een vereniging ook zo uitdagend. Het vraagt wendbaarheid van de organisatie.

Zo’n 6 jaar geleden heeft Brench! onderzoek gedaan naar de mate waarin bij verenigingen werd geïnvesteerd in opleiding en training. Toen al constateerden we dat HR en opleidingen geen structurele plaats in de organisatie hadden.

In het licht van vele maatschappelijke veranderingen en een groeiende dynamiek binnen verenigingen is extra HR-aandacht geen overbodige luxe. Om deze reden hebben we samen met het verenigingsnetwerk van De Nederlandse Associatie, het initiatief genomen dit onderzoek te herhalen en Brench! gevraagd opnieuw in kaart brengen of en op welke onderdelen opleiding en training op de agenda staat.

En u kunt hierbij helpen. Met vijf minuten van uw tijd (16 vragen) draagt u al bij aan het toekomstproof maken van de verenigingsbranche.
Of u nu bestuurder, directeur of anderszins professional bent, Brench! is geïnteresseerd in uw mening. Uiteraard worden resultaten anoniem verwerkt en binnen zowel ons als het DNA-netwerk teruggekoppeld.

Onder de respondenten wordt het boek ‘Vernieuwen met Vereniging 3.0’ van Ivan Pouwels verloot.

Start hier de enquête

Alvast enorm bedankt voor uw medewerking, dat waarderen wij!